Krea

Lige fra jeg var barn har jeg elsket at tegne. At synke helt ned i fordybelse og kun koncentrere mig om dette ene – at skabe. Det er fantastisk!

De sidste par år har jeg også fundet denne ro og fordybelse i håndarbejde – nærmere betegnet hækling. Det havde jeg ellers aldrig troet, at jeg ville få tålmodigheden til, men pludselig kom det bare. Som barn lærte jeg da at hækle luftmasker og strikke ret og vrang, men det greb mig bare aldrig helt, og så blev det lagt på hylden. For et par år siden begyndte jeg så at besøge diverse håndarbejdsblogs og se instruktionsvideoer på youtube, og så var den der bare! WOW! En helt ny verden åbnede sig. (Stor tak til bloggerne Lutter Idyl, Yarnfreak og Sidsel Sangild!)

image

Endnu en ting, som kan få min kreativitet helt i vejret, er julen! Hjemmelavet julepynt. Klipperier af alle mulige slags. Jeg elsker julen og al den hygge, som er forbundet hermed. Traditionerne og samvær med venner og familie. At pynte vores hjem op til jul. Pynte træet med gammelt glas- og hjemmelavet papirpynt!

image

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *