Jacquardhæklet taske fortsat…

Som tidligere vist i dette indlæg, gik jeg for noget tid siden igang, med at lave en taske til mit gudbarn. Den er nu færdig og blev heldigvis rigtig godt modtaget!

Det er altid med sommerfugle i maven, når jeg giver en hjemmelavet gave, for tænk hvis modtageren ikke kan lide gaven… Der er trods alt lagt mange timer og kærlighed i et produkt, man selv laver, og tankerne går adskillige gange i løbet af de timer, til modtageren. Så er det også en KÆMPE glæde, når man kan se en oprigtig begejstring, når gaven modtages!

Tasken endte med at se sådan ud:

image

Den færdige taske

Jeg har lavet stroppen ret bred. Rent æstetisk havde det nok været pænere, hvis den var lidt smallere, men det er møg irriterende med en strop, som gnaver i skulderen, så her satte jeg funktion foran æstetik…

image

image

En god bred strop

Istedet for en lynlås, har jeg lavet en robust trense, som jeg har syet godt fast indvendig i tasken og makkeren til denne, er en stor flot træknap fra Tiger. Denne er også gjort solidt fast!

image

image

 

Hjælp, nu skal symaskinen frem…

Som jeg tidligere har skrevet, så er jeg ikke nogen ørn til at sy. Men foer skulle der altså i tasken!

Jeg fandt en skjortebluse, i den lokale genbrug, med fin farve og mønster. Dette stof skulle bruges til foer. Cirklede i laaang tid om projektet, før jeg tog mod til mig, fandt Fru Jensen frem, og gik igang.

image

image

Godt med knappenåle, så det ikke skrider

image

image

Med tanke på mine begrænsede syevner, så synes jeg, at resultatet blev rigtig fint! Her må jeg lige glemme alt om jantelov og indrømme, at jeg faktisk er rigtig stolt af tasken!

Og det allerbedste af det hele, er mit gudbarns kommentar: “Jeg havde ikke forestillet mig, at den skulle blive så smuk”.

Det er simpelthen guld værd❤️

6 thoughts on “Jacquardhæklet taske fortsat…

 1. Hejsa, hold da op sikken en flot taske du har hæklet, tager hatten af for dig, den er helt fantastisk, du skulle lave dit eget design. Tillykke med den flotte taske. Knus sanne

  • Hej Sanne

   Tusind tak!!! Sødt af dig at skrive? Jeg har rigtig fået mod på at eksperimentere med mønstre selv nu. Det er SÅ sjovt og god hjernegymnastik?

   Knus Madam Lilje

 2. Hej. Jeg synes du laver nogle flotte ting. Især din jacquard-hækling. Underviser du? Jeg går med planer om at lave en weekend med to strikke-teknikker den ene dag og to hækle-teknikker den anden dag, og er nu på kig efter undervisere.
  Mvh Hanne Bjørnestad

  • Hej Hanne

   Tusind tak for din ros! Jeg er meget smigret! Det lyder rigtig spændende med din undervisningsweekend, men jeg er blot en glad amatør og underviser ikke.
   Har kun hæklet i ca. 3 år.
   Held og lykke med din jagt på undervisere!

   Mange hilsner
   Madam Lilje

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *